НБУ підвищив курс долара: Що робити українцям у найближчі години

Підприємець дав поради

Сьогодні вперше з початку війни Національний банк України. Тепер він коштує 36,5 грн.

У зв’язку з підняттям курсу підприємець Олексій Давиденко радить українцям не зволікати із покупкою імпортних товарів. Тож якщо планували придбати побутову хімію, косметику, ліки, паливо, побутову техніку, краще зробити це прямо зараз.

Найближчі години – саме той час, коли ви ще можете встигнути зробити це за цінами вчорашнього дня, – каже Олексій Давиденко.

На думку підприємця, зараз, коли в українського бізнесу майже відсутній запас міцності, реакція на дії НБУ буде миттєвою. Усі імпортні товари в магазинах найближчими днями піднімуться в цінах на 25-30%. Слідом зросте вартість і товарів українського виробництва з імпортної сировини.

А враховуючи, що більшість товарів загального користування та побутового кошика – імпортні, це буде досить відчутно по чеках в магазинах, – вважає підприємець.

Джерело: Главком

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень