Названі знаки Зодіаку, яким щаститиме весь тиждень

Гороскоп на 1-7 березня


Починається період активної діяльності, обставини складаються найкращим чином для того, щоб з блиском і натхненням почати нову справу або продовжити раніше розпочаті проєкти. 

Радіо Трек повідомляє прогноз астролога Марини Скаді.

ОВЕН

Закінчується період обмежень і стагнації, до кінця тижня вдається обійти багато перешкод. Можливості для розвитку з'являються, завдяки взаємодії з іншими людьми.


Протягом тижня доведеться витратити багато часу на осмислення й обробку інформації, що надходить.

 

У починаннях шкодить розкиданість, реалізації планів може перешкодити недостатня зосередженість і відсутність стратегії. 


ТЕЛЕЦЬ

Без особливих зусиль в цей період ви домагаєтеся бажаного і робите вплив на ближнє оточення. Партнери та інші союзники нададуть вам підтримку, а ви, своєю чергою, зможете внести свій внесок в спільне підприємство.


В цей час романтика стане невіддільною частиною вашої повсякденності.

 

До негативних аспектів цього періоду відносяться надмірна поблажливість до своїх слабкостей і посилена гонитва за задоволеннями. 

БЛИЗНЮКИ

Життя розбурхує вас, змушує активно проявитися, використовувати вольові якості.


У цей період вам можуть кинути виклик або навмисне спровокувати на відкриту конфронтацію, а також на ситуації, пов'язані з конкуренцією і ризиком.

 

Не поспішайте і не звалюйте на себе більше, ніж ви можете зробити, і тоді найскладніші й болючі питання вирішаться легко і радісно. 

РАК

Перепади настрою, мінливість почуттів і порушення здоров'я, характерні для цього транзиту труднощів у відносинах з начальством, протистояння з партнерами, мабуть, вам не уникнути.


Виключіть особисті зіткнення, прояв амбіцій, егоїзму, емоційної агресивності, і ви уникнете безлічі неприємностей.

 

У відносинах з протилежною статтю, в сімейних відносинах можливі певні труднощі. 

ЛЕВ

Ви опиняєтеся в центрі уваги, дуже багато в колективі, в ділових і сімейних відносинах, залежить від прийнятих вами рішень.


Гарний час для початку творчої та ділової активності, що сприяють зростанню вашої популярності.

 

Ви впритул наближаєтеся до намічених цілей, з'являється можливість відстояти свою точку зору і зміцнити свою життєву позицію. 

ДІВА

Можливі провокації й перешкоди з боку конкурентів, однак це посилить ваше прагнення до особистих досягнень в цей період.


Ви станете більш загострено сприймати вторгнення на вашу територію, спроби ставити під сумнів ваші методи.

 

Будьте обережні у висловлюваннях, будь-якої практичної діяльності, щоб уникнути конфліктів, помилок, а також фізичного перевантаження. Краще відмовитися від участі у світських і розважальних заходах, обмежити себе в розвагах.

ТЕРЕЗИ

Партнерські відносини вийдуть на новий рівень розвитку.  Сприятливий період для колективної діяльності та нових проєктів.

 

Ці дні сприятливі для розв'язання питань спільних фінансів, боргових зобов'язань і перегляду негативних моментів в роботі.


Хороший період для роботи з величезною кількістю людей, для здійснення соціальних, культурних, гуманітарних програм. 

СКОРПІОН


Відбувається оновлення чуттєвого сприйняття світу, з'являється новизна, свіжість почуттів. Оригінальні плани легко втілюються в життя.

 

Можливі знайомства з цікавими людьми, захоплення, романтичні пригоди, які можуть привести до розриву старих зв'язків. Може спливти інформація про зраду або обманах, будь-яких таємницях.

СТРІЛЕЦЬ

Сприятливі дні для спілкування, посередницької діяльності, торгівлі, підписання договорів, залагодження різних справ з владою і бізнесу будь-якого роду.


Виникають прекрасні осяжні перспективи, в тому числі співпраці з іноземними організаціями.

 

Період сприятливий для будь-якого виду інтелектуальної, а також видавничої діяльності.Хороший період для громадської діяльності, виступів, зв'язків з громадськістю.

КОЗОРІГ

Хороший період для інтелектуальної діяльності, легше будуть долатися перешкоди. Ви зможете вирватися вперед, завдяки власному досвіду і діяти експансивно.


Успіх завдяки цим старанням не змусить себе довго чекати.

 

Відповідний період для того, щоб взяти ініціативу у свої руки й завоювати прихильність давно бажаного партнера. Фінансові операції протягом даних транзитів, завдяки загостреності інтуїції, будуть доведені до успішного завершення. 

ВОДОЛІЙ


Ви відчуєте зростання сміливості, рішучості, особистої активності та ініціативності. Посилене почуття впевненості в собі при прийнятті рішень, може спонукати вас до необдуманих інвестицій.


Зростає підтримка співробітників і партнерів, ви зможете заслужити похвалу від начальства, активно впливати на думку компаньйонів по бізнесу. Все це допоможе вам при розв'язанні ділових проблем.

 

Цей період можна з успіхом використовувати для укладення угод і договорів, відкриття нових підприємств і конструктивної реорганізації старих. 

РИБИ

Період сприятливий для будь-якого виду інтелектуальної, а також видавничої діяльності. Сприятливі далекі й тривалі поїздки.


Можливе отримання важливої інформації, приємних новин, а рекламні заходи виявляться дуже ефективними. Вдало протікають зв'язки з громадськістю, правовими органами.  

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень