Названа умова, за якої умови путін міг би розпочати ядерну війну

Все залежить від того, чи може путін пережити війну у бункері

Колишній депутат Держдуми Геннадій Гудков припускає, що путін запросто почав би ядерну війну, якби міг вижити у своїх особистих бункерах.

Я глибоко переконаний і впевнений, я, звичайно, можу помилятися, як будь-яка людина, але я особисто переконаний і впевнений, що якби путін міг би почати ядерну війну, його особисті бункери дозволяли б йому вижити, він би почав... – каже політик.

При цьому колишній російський депутат зауважив, що глава рф витравив у собі всі людські якості.

Нагадаємо, що у виступі, під час якого російський диктатор путін оголосив про часткову мобілізацію у рф та готовність москви визнати результати «референдумів» на окупованих територіях України, він пригрозив світу ядерною зброєю.

Росія також має у своєму розпорядженні різні системи ураження і по окремих компонентах більш сучасні, ніж у країн НАТО. При загрозі своїй територіальній цілісності росія використовує всі наявні засоби, це не блеф, – сказав глава кремля.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень