Ампиратор раша-рейху оголошує мобілізацію та погрожує застосувати ЯЗ (ВІДЕО)

Усе через позицію Індії та Китаю?

Звернення ампиратара пуціна анонсоване ще на вчора, вийшло з великою затримкою.  Чимось особливим не здивувало.

Єдине, що саме сьогодні, в день православного празника Рождества пресвятої Богородиці кремлівський фюрер вирішив застращати нас та весь світ ядерною зброєю (ЯЗ).

Коротко підсумок його брехливої тиради про «неонацистів» та «карателів» в Україні підвів один з коментаторів у соцмережах:

  • Анексія українських земель.
  • Мобілізація москальського резерву.
  • Оголошення війни.
  • Використання ядерної зброї.

Йому відповіли

По мобілізації – ми відповимо в разі потреби збільшенням кількості військ. Фактично, часткова мобілізація в кацапів вже йшла, тепер це просто упорядкували фількіними грамотами Хуйла.

По ядерному удару – ну, нехай. Все залежить від Заходу: чи буде стурбованість, чи симетрична відповідь. Почнуть же з тактичної зброї, якою можна пуляти з артилерії. 5-10 пострілів і це може призвести до прориву фронту. Ось і побачимо, чи готовий Захід піти на ескалацію заради того, аби кордони з Росією проходили на північ та схід від Києва та Харкова, а мільйони українців були щитом Заходу від орди, чи Захід сумно скаже «окей», а Хуйло зрозуміє, що на шантаж ведуться та може хоч зараз вимагати від США увійти в склад Росії, а нє то...

Знову – чому перейматись тим, що від тебе не залежить? Бути максимум готовими – так, перейматись – ні. Як звичайна людина, ти ніяк не можеш до цього підготуватись, а в ГШ давно є сценарії дій на випадок ядерних ударів.

В принципі, правильно: Генштаб знає що робити. Інша справа, що ядерний шантаж пуціна це не що інше як вимога – переговорів. І тут важливо – спасує чи не спасує Захід.

Якщо Байден та США нарешті дадуть нам необхідну зброю, то Україна знайде спосіб вистояти і перемогти.

Цікаво, що на думку Фейгіна, командир ерефії вирішив підняти ставки, бо Китай та Індія на зустрічі в Самарканді прямо сказали йому, що він має або щось вирішувати, або припиняти війну.

І от він швидко став «вирішувати», а Китай кинувся закликати Україну та РФ сісти за стіл переговорів.  Як повідомляється,

У Міністерстві закордонних справ Китаю відреагували на оголошення часткової мобілізації в Росії та знову закликали до переговорів. Про це на брифінгу заявив представник МЗС Китаю Ван Веньбінь.

 

За словами представника дипломатичного відомства, Китай закликає Україну та Росію «почати діалог та консультації, щоб знайти спосіб вирішити загальні проблеми безпеки».

 

«Позиція Китаю щодо України послідовна і зрозуміла», – сказав Ван Веньбінь.

Єдине, що позиція Китаю, насправді, не є ні послідовною, ні зрозумілою.

Якби Китай ще в січні чітко заявив про недоторканість українського суверенітету та територіальної цілісності України, то цієї війни та вторгнення росії не було б взагалі.

 

В принципі, Китай і сьогодні не каже чітко росії, що вона має прибратися з України – геть.

Зате свою позицію чітко заявив секретар Ради Нацбезпеки Укрїни Данілов.

Про мобілізацію на росії та саме звернення путіна він висловився так:

«Щодо останніх заяв. План путіна Бермудський трикутник – комплексна програма утилізації росіян: ухилення від мобілізації – в'язниця – ПВК Вагнер. Далі: український фронт – ліквідація – біла Лада»- написав Данілов у твітері.

МОЖЛИВО МИ ПОБАЧИМО СЬОГОДНІ НА РОСІЇ ЯКІСЬ ПРОТЕСТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень