Назвали найщедріших чоловіків за знаком Зодіаку

Їх небагато

При виборі чоловіка багато дівчат звертають увагу на його знак Зодіаку.

І не дарма!

Адже астрологи кажуть, що чоловіки деяких знаків щедріші і називають трійку лідерів, повідомляє УНІАН.

Стрілець - 3 місце

Стрільці - щедрі і безкорисливі чоловіки, тому по праву займають місце в трійці лідерів. Вони піклуються про свій комфорт, люблять вкладатися в саморозвиток і подорож і, звичайно, готові взяти на цей корабель і свою даму серця, щоб розвиватися і насолоджуватися життям разом. 

Водолій - 2 місце

Щедрість Водолія - поняття вельми специфічне. Вони щедрі на подарунки і красиві жести, але таким чином вони намагаються купити вашу любов. Це не означає, що їхня щедрість нещира, але чомусь вони потім вважають, що Ви тепер їхня власність.  

Риби - 1 місце

Риби - ідеал чоловіків за щедрістю. Вони щедрі і безкорисливі, але при цьому не вимагають від вас того ж. Вони заслужили перше місце, тому що їм не потрібно ніяких особливих умов для того, щоб проявити щедрість.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень