Назвали найгірші паролі 2022 року – їх зламують за пару секунд

Є серед них ваш?

Пароль – слово, яке ввійшло в життя кожного, хто має смартфон, банківську карту тощо. Проте часто люди придумують типові паролі, або й взагалі на всі гаджети та електронні скриньки використовують один пароль.

Така поведінка ризикована, кажуть фахівці, адже ви можете втратити свої дані або навіть гроші.

Топ найпопулярніших комбінацій щороку публікує NordPass. Згідно зі статистикою, популярний пароль автоматично стає найслабшим, бо на злам подібних комбінацій за допомогою спеціального софту піде менше 1 секунди і приблизно 10 секунд, якщо в паролі будуть цифри і літери одночасно.

Найпопулярнішим паролем у світі залишається слово «password», найчастіше його вибирають користувачі з англомовних країн. На другому місці числова комбінація «123456», а на третьому – «23456789».

ТОП-10 найпопулярніших паролів у світі виглядає так:

NordPass розсортували паролі не тільки країнами, але й за статтю. Виявляється, жінки були трохи креативнішими за чоловіків. Крім стандартних комбінацій, вони часто користуються кумедним паролем bigbasket і набагато частіше вибирають як пароль слово guest.

Джерело: gsminfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень