Найвеселіша Новорічна пісня 2015-16 в Україні!

І ялинка від «Реноме»

Найвеселішу Новорічно-Різдвяну пісню незабаром почують усі слухачі «Радіо Трек». Пісню – українською мовою. У виконанні … працівників «Радіо Трек»!!!

Це буде україномовний кавер на відомий хіт 70-х. Який саме – ви почуєте у понеділок, у нашому ранковому «Та-ти шоу» одразу після випуску Новин о 8.00. Гадаємо, ця прем’єра вас порадує)

Принаймні, веселішої Новорічно-Різдвяної пісні цьогоріч ви не почуєте точно. Ми ж плануємо тішити вас нею (періодично) упродовж усіх Новорічно-Різдвяних свят.

А тим часом, ми вже отримали сьогодні неймовірний подарунок від групи компаній «Реноме», яка завжди придумує щось несподіване та оригінальне. Цього року «Реноме» дарує своїм партнерам і друзям – справжні живі ялинки. Ось такі.

А разом із ними ще й вишукані кошики з Новорічними смаколиками. Ось такі.

Ялинка ця, до речі, непроста. Вона потребує спеціального догляду, описаного в окремій інструкції. Ідея в тому, щоб підготувати її до висадження на природі. Так нам пояснила Надія Гладкевич – Генеральний директор групи компаній «Реноме»

Ми з радістю пообіцяли п. Надії пройти всі етапи, передбачені інструкцією, і, зрештою, висадити цю ялинку біля нашого Радіо на вул. Кавказькій, 2.

Інструкцію читаємо, мандарини, цукерки, ананаси і гранати -- їмо.

Про всі етапи «виховання» Ялинки будемо повідомляти в соцмеражах. Має бути цікаво)

«Усе тільки – починається!»

Радіо Трек

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень