Де зустріч Нового Року найдорожча

Європейські міста цього року виявилися доступнішими, ніж раніше

Дубай виявився найдорожчим містом для зустрічі Нового року. Про це повідомляє компанії Travelex. Відзначається, що в середньому новорічна вечірка в Дубаї обійдеться кожному гостю в 1635 дирхамів ОАЕ (445 доларів).

Travelex порівнював вартість святкової вечері на одну людину, пляшки шампанського, а також ціни на запрошення в нічний клуб і келих пива. Вартість перельоту в країну і розміщення в готелі не враховували.

На другому місці опинився Нью-Йорк. Тут мандрівникові доведеться викласти 426 доларів. Трійку замикає Париж з 312 доларами. У п'ятірку також увійшли Берлін і Амстердам.

Порівняно дешевим для зустірчі Нового Року став Единбург – свято тут буде коштувати туристові 195 доларів.

Така різниця в цінах пояснюється високим обмінним курсом дирхама ОАЕ, курс якого прив'язаний до долара США. Відзначається, що в порівнянні з груднем 2014 року курс дирхама по відношенню до австралійського долара виріс на 15 відсотків.

14 грудня Дубай був визнаний кращим туристичним напрямом 2015 року за версією World Travel Awards.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень