Найскладніший знак Зодіаку: відомо, хто це

Здогадатися не тяжко, проте астрологи вирішили розставити всі крапки над «і»

Астрологи назвали знак Зодіаку, який дуже складно зрозуміти. Найчастіше стосунки з ним починаються феєрією, а закінчуються розбитим серцем і вимотаними нервами.

Цим знаком Зодіаку виявився Скорпіон

З одного боку Скорпіони пристрасні, кидаються у кохання, як у вир з головою, а з іншого - холодні і безкомпромісні. І як з цим уживатися мало хто знає.

Астрологи попереджають, що стосунки зі Скорпіонами точно не будуть легкими. Створити з ними пару можуть лише ті, хто любить емоційні гойдалки. А от тихим і спокійним знакам Зодіаку, таким як Раки або Риби, зі Скорпіонами точно не по дорозі.

Крім того, у стосунках Скорпіони часто пригнічують своїх партнерів. Тому їх друга половинка повинна бути емоційно стабільною і сильнішою. Тільки так вдасться приборкати норовливого Скорпіона.

При цьому представники цього знака дійсно вміють кохати - щиро і назавжди. Вони можуть подарувати вам незабутні емоції та відчуття. З ними у вас можуть вирости крила.

Втім, якщо вони відчують фальш з вашого боку, то можуть зненавидіти. А ненависть Скорпіона - це найгірше, на що можна натрапити у мирному житті...

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень