Найрозумнішим дітям Рівненщини вручили понад 270 тисяч гривень

Сьогодні грошові премії голови ОДА отримали учні та студенти області за перемоги в олімпіадах та конкурсах.

Розмір кожної премії складає 3 654 гривні, або три мінімальні заробітні плати. Між тим, найбільше талановитих лауреатів премії навчається в місті Рівному та Рівненському районі. Трохи менше переможців з Костопільського, Здолбунівського та Володимерецького районів. Власне, своїми враженнями від перемоги вони й поділились зі слухачами Радіо Трек:

Отже, 59 премій вручили призерам четвертого етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін і третього етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. 15 премій дали переможцям фінальних етапів міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка і Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень