Найрозумнішим дітям Рівненщини вручили понад 270 тисяч гривень

Сьогодні грошові премії голови ОДА отримали учні та студенти області за перемоги в олімпіадах та конкурсах.

Розмір кожної премії складає 3 654 гривні, або три мінімальні заробітні плати. Між тим, найбільше талановитих лауреатів премії навчається в місті Рівному та Рівненському районі. Трохи менше переможців з Костопільського, Здолбунівського та Володимерецького районів. Власне, своїми враженнями від перемоги вони й поділились зі слухачами Радіо Трек:

Отже, 59 премій вручили призерам четвертого етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін і третього етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. 15 премій дали переможцям фінальних етапів міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка і Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень