Найстрашніші ДТП України в березні (ФОТО/ВІДЕО 18+)

Серед загиблих – п'ятеро дітей

За перші два місяці 2021 року в Україні зафіксували майже 30 тисяч ДТП. Згідно з офіційними даними патрульної поліції України, це на 19,6% більше, ніж за аналогічний період 2020-го.

Низка резонансних аварій сталася у березні, повідомляє РАДІО ТРЕК із посиланням на OBOZREVATEL.

П'яний експравоохоронець убив двох людей

У ніч на понеділок, 15 березня, в Деснянському районі Києва сталася ДТП за участю автомобілів Toyota Land Cruiser та Skoda.

У поліції Києва встановили, що водій позашляховика, рухаючись проїжджою частиною, не впорався з керуванням і на величезній швидкості зіткнувся зі Skoda, яка зупинилася на перехресті на червоний сигнал світлофора.

Удар був такої сили, що легковик буквально зім'яло. Водій та пасажирка Skoda отримали травми несумісні з життям. Їхні тіла з понівеченого авто діставали рятувальники за допомогою спеціального інструменту.

Згідно з результатами медобстеження, рівень алкоголю в крові водія Toyota перевищив допустиму норму більш як удесятеро – 2,05 проміле. За кермом позашляховика нібито перебував колишній співробітник поліції охорони.

Унаслідок ДТП згоріли легковик і вантажівка військових

У Хмельницькій області 18 березня зіткнулися військовий КамАЗ та легковий автомобіль Audi.

За попередніми даними, причиною аварії могло стати те, що людина, яка перебувала за кермом легковика, не впоралася з керуванням. Унаслідок ДТП обидва автомобілі загорілися.

На місці події загинули дві особи, які перебували в Audi. 39-річний водій та пасажир КамАЗа не постраждали. Розслідування обставин і причин ДТП проводить ДБР. 

https://www.youtube.com/watch?v=jSpnCPl6hUs&amp

Кришка люка вбила 11-річного хлопчика

Страшна аварія сталася у Львові 21 березня. Внаслідок ДТП загинула дитина.

Попередньо відомо, що з-під коліс автомобіля ДСНС Mitsubishi L200 вирвалася кришка каналізаційного люка та влетіла в авто Acura MDX, яке їхало позаду. У машині був батько з сином. Кришка люка пробила лобове скло транспортного засобу і вбила дитину, яка сиділа на передньому сидінні.

У соцмережах виникли суперечки, чому дитина віком до 12 років перебувала на передньому сидінні. Однак правоохоронці зазначають, що якщо зріст хлопчика був понад 145 см, то він уже мав право сидіти попереду.

Пізніше з'ясувалося, що напередодні загибелі дитини тут сталися дві ДТП через цей люк. Перша – в суботу о 15:00, на місце виїжджала поліція і все зафіксувала. Друга – вночі, коли пошкодження отримав автомобіль.

Водій зателефонував на гарячу лінію міста та повідомив про те, що на цій дорозі є аварійний люк. Але ніхто з комунальних служб на місце так і не виїхав. За словами мера Андрія Садового, Львівський водоканал знав про це і навіть виставляв огорожі, які хтось із водіїв зніс.

У ДТП загинули неповнолітній водій і його друг

У Миколаївській області сталася ДТП за участю двох легкових автомобілів. Попередньо встановили, що зіткнулися Opel Astra, за кермом якого був 16-річний хлопець, та Opel Zafira, яким кермував військовий.

Внаслідок аварії загинули водій першого легковика та його пасажир-ровесник. А 40-річний водій Opel Zafira і 41-річний пасажир, обидва військові, отримали тілесні ушкодження. Двох постраждалих рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували з авто та передали медикам.

П'яний іменинник убив маленьких братів

У селі Росоша Липовецького району Вінницької області 30 березня 20-річний водій автомобіля Skoda збив на смерть двох хлопчиків, які каталися на велосипеді.

У поліції повідомили, що діти 2013 та 2014 років народження загинули на місці.

Попередньо відомо, що водій не обрав безпечну швидкість, не врахував дорожню обстановку та наїхав на дітей, які рухалися в зустрічному напрямку на велосипеді. Після наїзду автомобіль з'їхав у кювет і загорівся.

Драгер показав, що рівень алкоголю в крові водія становив 1,76 проміле.

Місцеві жителі побоюються, що зловмисник отримає недостатній термін ув'язнення або ж і взагалі – вийде достроково, адже знайомі водія захищають його, називають «чудовою людиною», а трагедію – «злим жартом».

РАДІО ТРЕК  закликає водіїв дотримуватися правил дорожнього руху й не сідати за кермо в стані алкогольного сп'яніння. 

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень