У Костополі судитимуть водія, який скоїв смертельну ДТП

Трагедія сталася у жовтні

У Костопільському райсуді на Рівненщині відбулося попереднє засідання у справі про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася уночі 2 жовтня минулого року поблизу клубу «Доміно» на вул. Грушевського в Костополі.

Розглядати справу по суті суд почне у квітні. Потерпілими визнано трьох членів сім’ї загиблого Андрія Катульського, а також Нонну Федас та Романа Лесика. Підсудний – 32-річний Павло Золойко з Костополя, який перебував за кермом автомобіля, що наїхав на людей.

Нагадаємо,

2 жовтня близько 2-ої ночі біля «Доміно» на проїжджій частині стояла компанія з чотирьох чоловіків. Чому вони там стояли, чи був між ними конфлікт і що взагалі відбувалося, мало з’ясувати слідство.


Незаперечним залишається факт наїзду на цих чоловіків автомобіля Volkswagen Golf, за кермом якого був костопільчанин Павло Золойко.


У результаті 30-річний костопільчанин Андрій Катульський загинув на місці пригоди, а 24-річний Василь Федас отримав тяжкі травми. Двом іншим хлопцям пощастило більше, вони отримали значно легші травми, - повідомляє РАДІО ТРЕК.

Водія поліція невдовзі затримала. Під час огляду алкотестер показав 1,37 проміле алкоголю у його крові. Золойка взяли під варту, він досі перебуває у СІЗО.

Він розкаявся в скоєному та попросив вибачення у родичів потерпілих.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень