Найпоширеніші міфи про догляд за волоссям, які все псують

Ми шкодимо волоссю через помилкове уявлення про правильне

У боротьбі за красиве волосся усі засоби підійдуть. Але на практиці чимало наших звичок тільки шкодять волоссю.

Шампунь проти випадіння волосся допомагає: насправді ні. Його створили, щоб підготувати шкіру голови для подальших маніпуляцій.

Олійка від посічених кінчиків: проти посіченого волосся дієвий тільки один рецепт – ножиці.

Оливкова олія живить волосся: насправді молекули олії лише заб'ють волосину і «підсмажать» волосся під час сушки феномен.

Маска працює як кондиціонер, якщо тримати її тільки 1-2 хв: так ми завдаємо ще більше шкоди волоссю, адже волосина не отримує належного зволоження.

Хімічна завивка за пів року зникає з волосся: під час хімічної завивки змінюються дисульфідні зв'язки в середині волосся. Тож поки волосся повністю не відросте, нічого нікуди не дінеться.

Тоніка повністю вимивається з волосся: це взагалі небезпечний продукт. Ці пігменти містять важкі метали, і вони можуть накопичуватись у волоссі. І хоча візуально здається що відтінку не видно, цей продукт зберігається в волосині, поки її не відрізати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень