Найогидніші: 10 вчинків, за які вас можуть вигнати з літака

Краще не ризикувати

Всі ми знаємо, що не можна проносити на борт ножиці, шампуні у великих тарах та інші колючо-ріжучо-вибухонебезпечні предмети.

Є й менш очевидні та негласні правила авіакомпаній, за порушення яких вас можуть вигнати з літака.

1. Пасажир «з душком»

Якщо ви купили квиток, очікується, що ви з’явитеся на посадку у пристойному вигляді, без явних сторонніх запахів. Врешті-решт, якщо не встигли прийняти душ, можна скористатися туалетом в аеропорту або хоча б вологими серветками.

2. На борт з мікробами

У літаку і так вистачає бацил. Тому пасажира з очевидними ознаками хвороби можуть навіть не пустити на посадку.

У разі наявності видимих ​​симптомів краще взяти довідку від лікаря, що ваша хвороба не заразна.

Розбиратися ніхто не буде.

3. Провокаційний одяг

Стюардеси чомусь недолюблюють пасажирок у джинсах, що залишають відкритою половину, пардон, попи. Можливо тому, що собі вони цього дозволити не можуть. Крім того, багато хто залишився «за бортом» через непристойні написи та політичні гасла на футболках.

4. Утримайтеся від лихослів’я

Екіпажі літаків навчені вирішувати перепалки, що виникають під час посадки, радикально.

Якщо суперечка посилиться і дійде до ненормативної лексики, вас разом з іншими учасниками конфлікту можуть вигнати з літака.

5. Зловживання алкоголем

Серед туристів ходить повір'я, що невелика доза алкоголю може пом’якшити стрес перед польотом. Але це досить ризиковано...

Будь-яка з ознак сп’яніння (запах з рота, хитка хода, непевна мова…) є достатньою підставою для відмови в посадці на рейс. При цьому рівень алкоголю в крові може бути в межах норми, перевіряти ніхто не стане.

Достатньо лише підозри.

6. Публічні прояви почуттів

Що може бути романтичнішим за пристрасні поцілунки в літаку? Однак із проявом почуттів краще все ж потерпіти до готелю, або хоча б до зльоту. Інакше ризикуєте насолоджуватися одне одним на порожній злітній смузі.

7. Не створюйте багато шуму

Звісно, ви не винні, що ваша дитина чи онук істерить, але малечу краще заспокоїти до зльоту — інакше ви маєте всі шанси попрощатися з відпусткою.

І якщо дитину ще можуть «зрозуміти і пробачити», то дорослих, які поводяться надто голосно чи агресивно, можуть запросто вигнати з літака.

 

8. Не знімайте взуття

Ви впевнені, що сусідам не вистачає для приємного польоту саме аромату ваших шкарпеток? Якщо ні, краще не ризикуйте.

Що цікаво, якщо на перебування у шкарпетках ще можуть заплющити очі, то сидіти босоніж у більшості авіакомпаній категорично заборонено.

9. Не затримуйте зліт

Коли ви відмовляєтесь вчасно пристебнути ремені, відключити електронні пристрої тощо на прохання екіпажу, ви змушуєте витрачати додатковий час. Часто простіше виставити проблемного пасажира за двері, ніж читати кожному лекцію про безпеку.

10. Поводьтеся ввічливо

Вигнати з літака можуть і через приставання до інших пасажирів або суперечку зі стюардесою.

Мало кому хочеться провести політ із хамуватим суб’єктом по сусідству.

Джерело: DIP

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень