Найочікуваніші ігри 2023 року. На геймерів чекає чимало сюрпризів (ФОТО)

Ви будете у захваті від новинок

Фото ілюстративне, depositphotos
Фото ілюстративне, depositphotos

Щороку геймерський світ наповнюється новими хітами, деякі з них одразу ж потрапляють до золотої колекції, щось відверто розчаровує, а анонси інших проєктів стають гучнішими за сам реліз. 2023 рік вже наближається до свого екватора, але судячи з анонсів та трейлерів, які вже ширяться мережею, до кінця року геймери отримають низку захопливих ігор від великих розробників. 

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Це велике доповнення до гри Cyberpunk 2077, яка вийшла дуже неоднозначною. Варто згадати лише фактичний провал гри на платформі PS4 – критики та користувачі буквально знищили гру за технічні недоліки. У розробників пішло багато часу, щоб привести гру до ладу. Вони мало не переробити гру повністю, пов’язавши доповнення з основним сюжетом. Після проходження Phantom Liberty в основній грі має відкритися нове закінчення історії.

Чекати залишилося недовго, адже реліз запланували на кінець вересня. Залишається лише робити ставки, наче у Vip casino, що цього разу все буде в порядку, адже прискіпливого розбору не уникнути. 

Mortal Kombat 1

Так, саме «1», ніякої помилки. Вихід нової частини легендарного файтингу вже нагадує сезонне явище, наче ми говоримо про спортивний симулятор, але нова частина натякає на початок нової ери гри. За сюжетом Лю Кен стає богом та обнуляє час, а це означає, що всі герої бійцівського світу мають починати свою історію заново. Дивувати фанатів серії стає все складніше, проте нова частина файтінгу спробує. Мереже. вже розлітаються моторошні фаталіті різних персонажів, а сюжет інтригує новими поворотами – Скорпіон та Саб Зіро тепер ледь не брати!

Assassin’s Creed Mirage

Продовжується загадкова історія про Асасінів. Цю серію ігор останнім часом шанувальники критикують саме за надмірну аркадність та відхід від початкової атмосфери та витоків. Схоже, що нова частина, яка розповідає історію героя гри Valhalla, потішить фанатів серії – приховані вбивства та стелс повертаються.

Вихід заплановано на 12 жовтня.

Avatar: Frontiers of Pandora

Після гучної прем'єри кінострічки на нас очікує ще й самостійна комп'ютерна гра, розробкою якої, до речі, займалась команда Джеймса Кемерона, режисера Аватара. Трейлер показав елементи геймплею, де нам необхідно бути боротися за свою свободу у ролі головної героїні. Якщо спробувати описати враження від побаченого у двох словам. то гра нагадує щось середнє між Horizon та Far Cry.

У цифрових магазинах на Аватар варто очікувати у грудні. 

Marvel’s Spider-Man 2

Мабуть, найочікуванішою грою з усього списку виглядає продовження історії Людини-Павука. Надто вже прийшлася до смаку перша частина гравцям у всьому світі. Інформації досі небагато, проте найголовніше нововведення у тому, що у нас з'явиться можливість пограти одразу за двох Павуків – Пітера Паркера та Майлза Моралеса. Sony на своїй нещодавній презентації присвятила новому проєкту трейлер тривалістю аж у 12 хвилин, тож глядачі мали змогу насолодитися в тому числі і геймплеєм – досконала бойова система та насичений відкритий світ на місці!

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся принципів відповідальної гри.

на правах реклами

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень