Наймодніше жіноче взуття на осінь-2022 (ФОТО)

На різний смак

Оксфорди

Стиль преппі (походить від форми учнів випускних класів шкіл Америки) досі популярний. Оксфорди - одна з його ознак. Їх можна поєднати з короткими картатими спідницями, в’язаними жилетами, бомберами з нашивками й сукнями з відкладними комірам.

Туфлі на платформі

Вони є у колекціях багатьох модних брендів і нагадують взуття героїні коміксів про Людину-павука - Мері Джейн, але трохи грубіше. 

Балетки

Елегантні м'які туфлі без підборів і надалі модні. Вони можуть бути з атласу, з ланцюжками, а восени їх радять поєднувати з теплими шкарпетками.

Лофери

Закрите ділове взуття - лофери - рекомендують поєднувати з мінісукнями, білими шкарпетками, синіми джинсами, костюмами, шкіряними жакетами, трикотажем. 

Взуття на скошеній танкетці

Його називають найелегантнішим і найпрактичнішим щоденним взуттям цієї осені. Це можуть бути білі, бірюзові, металізовані туфлі тощо.

 

Джерело: vogue.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень