Найкращий ПП «Аля-олів'є» до свят (РЕЦЕПТ)
З червоною рибою та авокадо
До свята завжди хочеться смачненького. Але добре, якщо їжа не переобтяжує, та не додає зайвих кілограмів.
Пропонуємо більш здорову альтернативу олівє, яку ви полюбите.
Інградієнти:
- підсолена червона риба - 250 грамів
- курячі яйця варені - 2 шт
- великий авокадо - 1 шт
- свіжий огірок - вистачить й половини великого
- йогурт грецький - 150 грамів
- сік лимона - велика столова ложка
- діжонська гірчиця - чайна ложка
- сіль - на свій смак
Приготування
Рибку, яйця, авокадо та огірок нарізати кубиками. Йогурт змішати з соком лимона, додати діжонську гірчицю та сіль. Усе перемішати.
Смачного!
Радіо Трек: НОВИНИ