Найкраще в холодну пору: Який ви суп за знаком Зодіаку?

Осінь видалась вогкою і тривожною

Цьогоріч в українців вкрай холодна, вогка і тривожна осінь.

Чим не привід урізноманітнити своє меню гарячими й поживними супами? До того ж їх можна готувати із сезонних продуктів.

Є стільки різноманітних видів супу, що будь-хто знайде рецепт собі до смаку, потреб у харчуванні, сезоні й навіть до свого знаку Зодіаку.

Жарти жартами, втім, якщо ви раптом не визначилися, який суп приготувати, ми маємо смачну пораду для кожного знаку Зодіаку.


Овен

Овни активні та енергійні. Ними керує Марс та стихія вогню. Найбільше Овна порадує тарілка гарячого пряного червоного супу.

Це може бути справжній український борщ – просто додайте туди трішечки гострого перцю, щоб краще зігрітися. Буквально дрібка сушеного чилі чи шматочок свіжого не зроблять борщ гострим, лише нададуть йому легкої та приємної гостринки у післясмаку.  

Телець

Це терплячий, але впертий любитель розкоші. Суп для Тельця повинен бути настільки  ж чарівним, як і сам Телець. Страва має вражати подачею, мати чудовий смак та божественний аромат.

Під естетичні та гурманські вимоги представників цього знаку підійде вершковий суп із броколі та картоплі, приправлений сметаною. Для подачі використайте зернята сезаму та свіжу зелень. 

Близнята

Для Близнят неважливий ані вид їжі, ані процес її поглинання – у нього просто не стане часу звертати увагу на такі дрібниці, як гілочка кропу в тарілці супу – адже у світі ще стільки цікавих занять!

Щоб не відставати від свого напруженого та сповненого барв життя, Близнятам потрібен суп, що забезпечить енергією вже з третьої ложки.

До прикладу, це може бути грибний крем-суп із гарбузом і зернятами соняшника.

Рак

Блаженство для чутливого Рака – наваристий домашній суп. Безпека будинку, затишна кухня, де Рак сам розставляв баночки зі спеціями, створюють достатню атмосферу для того, щоб щось приготувати.

Рак любить зварити повну каструлю супу для себе та своєї коханої родини.

Зварений навіть восени, ароматний суп з овочами та морепродуктами подумки перенесе Раків кудись далеко, де тепло і пахне морем. Можливо навіть в український Крим.

Лев

Лев – фанат хорошої їжі. Про їжу він може говорити годинами.

Зазвичай йому не до вподоби легкі овочеві вегетаріанські супчики – адже Леву потрібне м’ясо. Ідеальний суп для нього –  угорський суп-гуляш зі свинини та яловичини.

Діва

Представники цього знака відповідальні та прискіпливі. Зовні вони можуть здатися спокійними, але не ведіться – у них завжди в голові кипить робота. Діва постійно думає, аналізує. Вона може працювати до знемоги, аби тільки отримати ідеальний результат.

Напружена робота здатна послабити сили Діви. Тому хороший варіант для неї - щось поживне та корисне, щоб заспокоїти нерви та чутливе травлення.

Смачними ліками стане ароматний в’єтнамський суп із рисовою локшиною. Сили та енергії для нових звершень нададуть крутий бульйон та сузір’я спецій.

Терези

Ніжним Терезам до смаку припаде густий вершковий суп. Цей знак знаменитий своїми відчуттям прекрасного та щирою любов’ю до рівноваги.

День народження Терезів саме припадає на час, коли дні стають коротшими, а на вулиці починає холодати, тож доречним буде гарячий і наваристий суп. Терези радо смакуватимуть гарбузовим крем-супом з червоною сочевицею.

Скорпіон

Представники цього знака загадкові, примхливі та пристрасні. Скорпіон не боїться експериментувати з їжею та заворожує глибокими смаками.

Тож не дивуйтеся, якщо він візьметься варити звичайний капусняк, а створить – шедевр високої кухні. Він спокійно замінить картоплю бататом, замість білокачанної капусти візьме пекінську – все заради незвичного і яскравого смаку.

Результат завжди буде чудовим, навіть із нетиповими продуктами.

Стрілець

У Стрільця добре серце, мандрівна душа і любов до пригод. В основному цей знак знаходиться в дорозі, але він дуже любить побалувати себе гарною їжею. Стрільці – життєлюби й не збираються ні в чому себе обмежувати.

Навіть якщо вони просто зараз нікуди не їдуть, то воліють переносити себе в далекі краї хоча б за допомогою їжі. Цьому посприяє тайський курячий суп із грибами шитаке.

Козоріг

Терплячий та дисциплінований Козоріг не любить залишати щось на волю випадку. Він не стане ризикувати, якщо можна йти добре відомим шляхом. Те ж саме у їжі.

Поки інші сміливо і без розбору експериментують з дивними незнайомими спеціями, Козоріг купує щавель, картоплю, моркву та яйця. Зате борщ, зварений із цих продуктів, точно буде неймовірним. 

Водолій

Свободолюбиві Водолії нізащо не стануть пливти за течією. Вони у всьому хочуть бути особливими та оригінальними. Навіть якщо ви дасте йому рецепт, він невтомно покращуватиме страву і не буде дотримуватися покрокового приготування.

Він внесе часточку себе навіть у традиційний італійський суп мінестроне і приготує його не так, як це заведено в Італії.

Риби

Емпатичні Риби можуть спокійно мріяти у затишку та теплі свого дому. Навіть якщо були змушені його покинути. Але їхня уява і творче мислення завжди будуть з ними, а відчуття дому поверне смачний сирний суп.

В принципі, доволі проста страва, в руках Риб перетвориться у шедевр з приголомшливим смаком.

Джерело: Затишок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень