Порошенко обговорить результати референдуму з прем'єром Нідерландів

Заступник голови Адміністрації Президента Костянтин Єлисеєв допускає зустріч Порошенка із прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте в найближчі дні

Він додав, що Україна очікує від голландської сторони реакцію й конкретні пропозиції щодо результатів референдуму в Нідерландах:

 

- Це питання буде предметом дуже пильної уваги усередині Європейського Союзу, і ми очікуємо, що вже більш-менш конкретні пропозиції будуть вимальовуватися, кристалізуватися під час наступного засідання Ради міністрів ЄС з закордонних справ, що відбудеться 18 квітня цього року.

 

За словами Костянтина Єлисеєва, позиція України полягає в тому, що угода про асоціацію не повинна кардинально змінюватися.

Нагадаємо, за підсумковим даними екзит-пола, проведеного дослідницькою компанією Ipsos, 61,1% громадян Нідерландів висловились проти, 38,1% - за угоду про асоціацію «Україна – ЄС» при явці 32,2%.

Офіційні результати референдуму будуть оголошені 12 квітня.

Попри те, що референдум має консультативну функцію, все ж його результати вплинуть на референдум у Британії.

Тут можна прочитати реакції рівненських політиків на результати голосування в Нідерландах.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень