«Навіщо з перевзутих пофігістів робити героїв?!» - хіти українських співаків «секс-символів» потрапили до підручників рідної мови

Їх вивчатимуть шестикласники

Пісні українських співаків і улюбленців жіноцтва Артема Пивоварова та Макса Барських потрапили до підручників з української мови.

Зокрема до підручників потрапили уривки пісень «Маніфест» Пивоварова та «Буде весна» Барських. З ними будуть працювати учні шостих класів, які навчаються за оновленою шкільною програмою.

Вправу з піснями Барських та Пивоварова можна знайти у підручнику, який складали Володимир та Олександр Заболотні, на 236 сторінці. Дітям пропонується виписати з уривків пісень словосполучення з присвійним займенником та провідміняти їх письмово.

Обидві пісні можна назвати хітами.

Вони були написані вже після повномасштабного вторгнення росіян.

«Буде весна» Барських наразі має майже 7 мільйонів переглядів на Youtube, «Маніфест» Артема Пивоварова переглянули 11 мільйонів разів.

Україні відреагували на новину здебільшого негативно, - пише 24 канал і наводить цитати коментаторів у соцмережах:

  • Той Барських який був категорично проти збільшення української мови в українських медіа?! Проти українських пісень, українських дикторів і т. ін. І це вже під час війни було! Що я лише по його підпису в цьому протесті дізналась що він «український», а не російський співак? Бо він лише культуру ворогів і збагачував. Навіщо з перевзутих пофігістів робити героїв?!
  • З одного боку це пи*дець, а з іншого – можна подякувати, що не Потап і Монатік
  • Це повна с*ака;
  • Жах...Чи це приклади того, як не треба писати й що не треба читати?

Водночас були й ті користувачі, які були в захваті від ідеї:

  • Абсолютно правильна думка. Це логічно мати щось сучасне
  • Так, дійсно! Дочка сьогодні показала підручник, і я була приємно здивована
  • Непогано. Я не фанат їхньої творчості, але ці пісні дуже гарні. До речі, сьогодні, проймають до глибин. А діти на сучасному краще сприйматимуть нудний матеріал
  • «Хай буде весна» – коротенька пісенька, але в її змісті – велика надія. А вона нам тоді, весною 2022 року, так була потрібна!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень