Навіщо професійні кухарі додають лимонний сік, коли варять яйця?
Декілька крапель лимона роблять з яйцями дива
Багато людей люблять їсти варені яйця на сніданок, адже це поживний і корисний продукт. Проте настрій зранку часто псують яйця, які погано чистити, коли частина продукту лишається на шкарлупі.
Досвідчені господині знайшли спосіб, як варити завжди ідеальні яйця.
Яйця і лимонна кислота
Додавання лимонного соку може здатися трохи дивним, але це дійсно робочий лайфхак. Додайте трохи лимонного соку в киплячу воду, де варитимуться яйця.
Ця проста маніпуляція збереже ваші яйця цілими і рівними. Лимонний сік зробить так, щоб яйця не потріскалися
Лимонний сік діє як ефективний фіксатор і яйця потім добре буде чистити.
Джерело: prosti-recepty
Радіо Трек: НОВИНИ