Навчання на два фронти: Як школяру з Рівного, який офлайн навчається за кордоном, закінчити рік

Або навіщо писати контрольні для іноземної, і для рідної школи

Через війну чимало рівненських родин змушені були виїхати за кордон.

Відколи у школах міста відновили навчання частина школярів почали долучатися до дистанційних уроків, а ще понад 3100 учнів пішли на навчання у школи тих країн, де вони перебувають.  Про це повідомив начальник міського управління освіти Богдан Турович.

Він також зауважив, що тим школярам, які тимчасово мешкають за кордоном та навчаються у місцевих школах, для закінчення навчального року потрібно здати контрольні роботи з тих предметів, бали за які не можливо перенести з журналів іноземних шкіл. Сюди відносяться історія України, українська мова та інші.

Одна з форм, щоб оцінити рівень знань учня – контрольні роботи. Не всі оцінки можна перенести. Тому це не забаганка вчителя, а один з варіант того, як визначити рівень знань, – зауважив Богдан Турович.

Крім того, він зазначив, що нині з числа внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово мешкають у Рівному, до уроків в місцевих школах долучаються 594 учні. З них 49 – 9-класники та 51 – учні 11 класу.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень