Нацкомісія погодила підвищення тарифів на тепло та гарячу воду для Рівного

Це стосується усіх: релігійних організацій, населення, бюджетних установ

Як повідомляв сайт Радіо Трек, у четвер, 12 жовтня, відбулося засідання Національної комісії, яка здійcнює державне регулювання у сфері енергетики й комунальних послуг.

Відповідно до розрахунків, яке подало «Рівнетеплоенерго», у нових тарифах пропонують закласти

вартість теплової енергії, яка становить 97% складової тарифу,

 

середню зарплату працівника "Рівнетеплоенерго" - 5664 грн,

 

понад 1 мільйон гривень витрат на оплату послуг банків та інших установ з приймання і перерахування коштів споживачів за надання послуг,

 

понад 7 мільйонів гривень витрат на придбання води, розраховані виходячи із тарифів на водопостачання.

Пропозиції щодо нової вартості тепла і гарячої води можете прочитати тут - У четвер Рівному встановлять нові тарифи на тепло й гарячу воду.

Громадські слухання з цього приводу у Рівному проходили 1 вересня.

В інтерв’ю Радіо Трек керівник «Рівнетеплоенерго» Степан Коропецький тоді повідомив, що для населення тариф зросте орієнтовно на 2%.

А для бюджетних установ – не третину. Докладніше можете прочитати у матеріалі У Рівному очікують зростання тарифів на тепло

Отже, як і деться на сайті «Рівнетеплоенерго»

На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 12 жовтня 2017 року, схвалено проекти постанов про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для потреб різних категорій споживачів  ТОВ “Рівнетеплоенерго”.

На виконання вимог Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердженого постановою від 30.06.2017 № 866, НКРЕКП повідомляє щодо проведення відкритого обговорення проектів постанов.

Це означає, що Нацкомісія розрахунки «Рівнетеплоенерго» погодила. А у разі відсутності заперечень під час громадських обговорень - їх і затвердять.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень