Місто шукатиме гроші, аби владнати «опалювальну» суперечку між рівнянами

До настання холодів

Депутати виділять кошти лише на реконструкцію водопроводу мешканцям ОСББ на Соломії Крушельницької. Тільки от скільки – невідомо.

Нагадаємо, що понад 90% жителів будинку хотіли встановити собі в оселях індивідуальне опалення за сприяння муніципальної програми співфінансування з міського бюджету.

Втім, згідно з новим законодавством, тепер для 70-відсоткового фінансування погодити проект мають 100% мешканців. В ОСББ на Соломії Крушельницької деякі люди хочуть залишити централізоване теплопостачання.

Для вирішення питання керівництво міста створило спеціальну комісію, члени якої виїхали на Крушельницької 62-А для вирішення проблеми. До якого рішення дійшла комісія внаслідок виїзного засідання, розповість голова тимчасового органу Роман Петролюк:

За результатами нашого виїзного засідання будемо готувати проект рішення від членів комісії з метою виділити кошти, аби це не суперечило жодній програмі. Ми хочемо виділити кошти, але не можемо говорити про суму та винести проект рішення на сесію, аби проголосували за її виділення.

Наразі в ОСББ є 200 тисяч гривень, які мають дофінансувати з міського бюджету. Роман Петролюк зазначив, що одна з проблем – це неправильний кошторис, в який мешканці ОСББ включили ще й індивідуальні котли.

Але так як частина мешканців не хоче встановлювати їх, планують оплатити лише ремонт водопостачання, яке потрібно зробити до початку холодів. Таким чином, місто не виходитиме за межі законодавства та задовольнить 100% мешканців.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень