До уваги мешканців Рівного: як отримати субсидію на новий опалювальний сезон

Адже комунальні тарифи знову зростають і не кожному під силу їх оплатити самотужки

Начальник міського управління праці та соцзахисту населення Рівного Віра Мельник каже, що тим, хто раніше отримував субсидію, і в кого не змінився склад сім’ї, за субсидією нікуди звертатися не потрібно:   

Той, хто мав субсидію до цього часу, тобто хоча б один раз подав заяву і декларацію, ми автоматично при кожній зміні законодавства, при кожній зміні тарифів, норм, перераховуємо все це автоматично. Відповідно, як буде розпорядження міського голови про початок опалювального сезону, ми перерахуємо їм субсидію автоматично.

 

Мається на увазі, що ми запросимо з податкової інспекції усі дані про доходи за І і ІІ квартали цього року. Відповідно, з урахуванням цих доходів, перерахуємо субсидію на наступний опалювальний період.

 

А ті, хто буде отримувати субсидію вперше, мають підійти у наші філії в ЖКП, подати заяву, декларацію. З собою треба мати паспорти всіх дорослих членів сім’ї і квитанції чи книжки з кожної організації, щоб в декларації внести правильні номери рахунків кожної організації.

У філіях житлово-комунальних підприємств, за словами Віри Мельник,

приймають щодня, крім четверга.

Сюди ж потрібно звертатися мешканцям будинків, у яких створені ОСББ. Адже філії управління праці та соцзахисту не є відділами ЖКП, а просто діють на їхній території.

Звертатися за субсидіями можна вже. А от нараховувати їх на наступний опалювальний сезон розпочнуть

мешканцям багатоповерхівок – з часу підписання розпорядження міського голови про початок опалювального сезону,

 

а мешканцям приватного сектору – з 15 жовтня.

До речі, за вересень в управління праці та соцзахисту надійшло 1030 нових звернень за субсидіями від мешканців Рівного. Це зверталися люди, які роблять це вперше або змінили склад сім'ї.

Нині у Рівному налічується 53 тисячі отримувачів субсидій, а на опалювальний період, прогнозує Віра Мельник, ця кількість зросте до 54 тисяч чи й більше.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень