Кому з рівнян повернуть гроші за зекономлені в опалювальний сезон субсидії

Про це розповіла начальник управління праці та соціального захисту населення Віра Мельник

Йдеться про тих мешканців області, які економили газ та електроенергію на опалення. І використали їх на суму меншу, ніж був розмір наданої їм субсидії.  

Нагадаємо, що повертатимуть суми не більші, ніж вартість зекономлених 150 кВт електроенергії, якщо субсидіанти використовували цей ресурс для опалення. Або ж, якщо під час опалювального сезону користувались газом, то їм повертатимуть суму, яка не більша за зекономлені 100 кубів цього палива.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Віра Мельник каже, що повертатимуть гроші не всім:

Під монетизацію підпадають лише ті особи, які економили використання електроенергії і газу для опалення. Тобто сюди підпадає лише приватний сектор і ті, хто має автономне опалення. У Рівному це 4 800 особи. Ми їм всім зателефонували, а кому не додзвонились – послали виклики. Ми зібрали заяви, сформували списки. А коли поступлять гроші , то ми їх зарахуємо на особисті рахунки, або вишлемо на поштове відділення вказане у їхній заяві. Не здали заяви на повернення лише 400 рівнян. Це пояснюється тим, що є люди, які зараз перебувають не в Рівному, або у них малі суми (20-30 гривень) і вони відмовились від повернення коштів.

Гроші для виплат надходять з державного бюджету, але наразі їх немає. Пані Віра каже, що замовлення для надходження коштів зроблять 23 вересня. Тож повертати гроші рівнянам зможуть лише у жовтні.

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень