Рівняни ще можуть подати заяву на повернення коштів за зекономлені субсидії

Так постановив Кабмін

Як інформує Урядовий портал, термін подачі заяв на монетизацію субсидій продовжать до 1 листопада, оскільки, як пояснив міністр соціальної політики Андрій Рева, не всі жителі встигли подати заяву на це до 1 вересня:

Постановою передбачається продовження терміну подачі заяв до 1 листопада цього року, якщо така заява не була подана до 1 вересня через незалежні від одержувача причини. Це допоможе громадянам реалізувати своє законне право на отримання виплат.

У міському управлінні праці та соцзахисту Рівного ситуацію поки не коментують, адже, як пояснила начальник управління Віра Мельник

коли і як має відбуватись виплата компенсацій тим, хто ще буде доздавати заяви, не знають.

Нагадаємо, що громадянам, які подали заяву на монетизацію до 1 вересня, кошти мають виплатити вже в жовтні.

До речі, Кабмін врегулював ще питання щодо впливу заборгованості за оплату комунальних послуг на призначення субсидій на наступний опалювальний сезон.

Раніше громадянину, який мав заборгованість з оплати "комуналки" понад два місяці, субсидію на наступний опалювальний сезон не призначали. Нині ж є випадки, коли громадяни оскаржують суму заборгованості у судовому порядку і відмовляються її сплачувати. У такому випадку, каже міністр Андрій Рева:

До винесення рішення суду розмір заборгованості, що оскаржується, не береться до уваги, а субсидія перепризначається на наступний опалювальний сезон.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень