Наступного тижня у Рівному «оживе» кіоск біля пам’ятника Марії Несвицькій

Тут відкриють туристично-інформаційний центр

Планували його відкрити ще до кінця березня. Але, як пояснив підприємець, з яким уклали угоду про обслуговування туристично-інформаційного центру, відомий рівненський веломандрівник Юрій Ойцюсь, затримка була з підведенням до приміщення електрики:

У нас була затримка з проведенням там електрики. Зараз буде підключатися вже кондиціонер, сигналізація, бо там же буде і телевізор, і комп’ютер – всяка така техніка. І як тільки цю техніку ми завеземо, все приведемо до робочого стану і орієнтовно в понеділок плануємо відкрити.

За словами Юрія Ойцюся, відкриття буде без урочистостей.

ТІЦ працюватиме, скоріше за все, з 10 до 19 години щодня без вихідних. У ньому надаватимуть інофрмацію туристам, роздаватимуть мапи міста. Тут можна буде й купити сувеніри. Але їх буде небагато, щоб не перетворювати ТІЦ на магазин, і вони будуть ексклюзивні.

У штат ТІЦу вже взяли двох людей. Вони працюватимуть два дні через два дні.

Також уже створили сайт ТІЦу  - tic.rv.ua. І нині працюють над його наповненням.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: ТуризмТІЦ
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень