Наступного тижня стартує пробне ЗНО

1 квітня складатимуть пробний іспит з української мови

Наступного тижня стартує пробне ЗНО з української мови. Воно проходитиме у суботу, 1 квітня. Оскільки більшість реєструється на українську мову, то пункти пробного тестування з української мови будуть створені у всіх районних центрах і містах області.

8 квітня пробне ЗНО проходитиме з усіх інших предметів. Оскільки кількість учасників менша, то пробне тестування проходитиме у містах Рівне, Дубно, Березне, Дубровиця, Сарни, Вараш. Нагадаємо, як ми уже повідомляли, цього року пробне ЗНО подорожчало.  

Як повідомили у рівненському міському управлінні освіти, близько 75% цьогорічних випускників виявили бажання спробувати свої сили перед основною сесією. Усього на Рівненщині на пробне ЗНО зареєструвалися майже 4,5 тисячі осіб.

Між тим, уже всі рівненські випускники, а їх цього року більше тисячі, зареєструвалися на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме з 23 травня до 16 червня. Утім, до 31 березня ще можна внести зміни до реєстрації. Таких у Рівному – 10 школярів. Що стало причиною – розповідає заступник начальника рівненського управління освіти Катерина Сичик:

- Всі зареєстровані, але Львівський центр дає можливість ще до 31 березня, кому треба внести зміни з вибору предметів, до прикладу, то вони можуть ще перереєструватися. Тому, зараз до 31 березня іде перереєстрація і 10 наших випускників перереєстровуються, тому що є учні спеціалізованої школи №15 і Центру надії, які отримали міжнародні сертифікати і, згідно з положенням, вони можуть не складати ДПА у формі ЗНО. Тому вони обирають інші предмети. І деякі інші заклади також деяких моментів там стосується (предметів), тому 10 осіб перереєстровуються.   

 

Між тим, усю інформацію щодо ЗНО відтепер можна знайти у мобільному додатку.

До слова, за кілька днів у школах Рівного стартують весняні канікули. Вони триватимуть тиждень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень