Наступного року Рівненська влада будинки жителям не ремонтуватиме

А найбільше дискусій на сесії Рівнеради виникло через розподіл залишків бюджету на поточний рік

Зокрема, на потреби житлового фонду Рівного ще до кінця року можуть витратити сотні тисяч гривень - на ремонт дахів, під'їздів тощо. Міський голова Володимир Хомко зауважив, що це останні гроші, які місто зможе витратити на капітальний ремонт житлових будинків, адже в наступному році мешканці мусять взяти цей тягар на себе:

Між тим, міські обранці погодили забезпечення видатків на індексацію зарплати працівникам закладів охорони здоров'я, освіти, культури, інших бюджетних установ - це мав би робити уряд, але ці кошти доведеться викласти з міського бюджету. Йдеться про понад 6 мільйонів гривень. Тим часом, ще півтора мільйона гривень мали виділити депутати Рівненської міськради на фінансування нового ЦНАПу. Кількість його працівників, до слова, мають збільшити на понад чотири сотні. Проте обранці вирішили, що цю суму потрібно зменшити на 187 тисяч гривень. Ці кошти хочуть зекономити на тому, що придбають дешевші вазони та інші речі. Після активного обговорення депутати підтримали таке рішення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень