Сьогодні «Яскраво» дарує рівнянам «Алісу в країні див»

«Година в метро» відбудеться востаннє у цьому році

Сьогодні, 15 грудня, о 19:00 в театрі «Сонях», що у Рівному на вул.Черняка, 9, відбудеться останній у цьому році захід літературно-театрального проекту «Година в метро».

Цього разу актори читатимуть всесвітньо відому казку Льюїса Керролла «Аліса в країні див», а відбудеться усе за підтримки та безпосередньої участі рівненського телеканалу «Рівне-1».

«Усі пам’ятають історію про дівчинку Алісу, яка побігла за Білим Кроликом та потрапила у вельми незвичний світ? «Година в Метро» разом з Рівне-1 запрошують рівнян до Країни Див! Працівники телеканалу перевтіляться у персонажів книжки та прочитають найцікавіші уривки історії. Ви зможете поспілкуватись з самою Алісою, випити чаю з Капелюшником та Шаленим Зайцем, отримати нестандартні  відповіді на всі Ваші запитання від Чеширського кота. Також на Вас чекає смачне печиво та багато призів. Захід подарує безліч позитивних емоцій як дорослим, так і дітям. А також – щирий новорічний настрій, якого вистачить на усі зимові свята», - йдеться в повідомленні молодіжної платформи «Яскраво».

«Година в метро» – платформа для взаємодії літературного і театрального, цікавих книг й акторської майстерності. Проект створений молодіжною платформою «Яскраво» та стилізований під читання у метрополітені. На заході професійні та аматорські актори читають перед аудиторією найяскравіші уривки певного літературного твору, що допомагає сприймати текст легко і  просто.

Ціна квитків: 
20 грн - за попереднім замовленням 
25 грн - в день заходу 
 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень