«Настроєніє боєвоє»: в Білорусь прибули перші ешелони з російськими військовими (ВІДЕО)

Кажуть, що готові виконувати будь-які завдання

Перші ешелони з російським військами прибули в Білорусь.

Повідомляється, що це військові, які входять у склад регіонального угруповання військ, про створення якого днями повідомляв самопроголошений президент лукашенко.

Самі військові кажуть, що настрій у них – бойовий. Попри те, що чиновники генштабу збройних сил Білорусі пояснювали створення регіонального угруповання військ необхідністю оборони.

— Ми приїхали в республіку Білорусь надати допомогу братському білоруському народу.

 

Готові виконати будь-які завдання, які отримаємо від командування.

 

Настрій у всіх бойовий, дух – бойовий.

 

Готові виконати будь-які завдання, - каже заступник командира роти (росія) Віктор Смеян.

Про кількість військових не повідомляється. Як і про те, куди саме їх привезли.

Доповнено

Згодом «Білоруський Гаюн» повідомив, що за їхньою інформацією, перший ешелон росіян прибув на залізничну станцію «Лосвіда» (Вітебський район). Це північ Білорусі, район не межує з Україною.

Далі військові перемістилися на 103 полігон повітряно-десантної бригади збройних сил Білорусі з Вітебська.

Повідомляється, що в ешелоні орієнтовно 6-7 пасажирських вагонів, 3 вантажні вагони і кілька платформ іх автомобільною технікою.

Також повідомляють про розвантаження ешелона з російськими військовими на залізничній станції «Полонка» (Барановічіський район, Брестська область).

Це майже за 300 кілометрів від кордону з Рівненщиною.

Наступ чи навчання мобілізованих росіян в Білорусі

Міноборони Білорусі опублікувало фотозвіт зустрічі першого ешелону військовослужбовців рф, які увійдуть у склад так званого «регіонального угруповання військ».

Судячи з цих фото, моніторингова група «Білоруський Гаюн» констатує, що це – мобілізовані росіяни. На фото не було важкої бронетехніки – тільки автомобілі.

Поки це перший ешелон із російськими військовими. Скільки ще буде – невідомо.

Зважаючи на те, що прибули не регулярні війська, а «мобікі налєгкє» (без танків, БМП, артилерії), «Білоруський Гаюн» припусає, що рішення про розгортання «регіонального угруповання військ» - це прикриття для навчань мобілізованих росіян.

Адже мобілізовані і не навчені громадяни рф будуть нездатні проводити наступальні операції чи стримувати наступ українських військ.

Так думають білоруські аналітики.

Хоча за місяці війни ми вже впевнилися в тому, що росії до своїх людей немає ніякого діла і вона навряд чи переймається боєвою підготовкою і виживанням своєї армії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень