За 50 км від Рівненщини у Білорусі готують приміщення для прийму мобілізованих з рф (ВІДЕО)

Лукашенко повністю здає свою країну під рф

Десятки тисяч російських мобілізованих можуть перекинути до Білорусі. Така інформація з'являлася у різних ТГ-каналах. Наразі підтверджень зі сторони Білорусі поки немає, однак там вже почали проводити підготовку деяких приміщень.

Країна-агресор росія не залишає спроб втягнути Білорусь у повномасштабну війну з Україною. Принаймні так виглядає ситуація, яка зараз відбувається неподалік кордону з Україною у Білорусі.

За 50 км від кордону з Рівненською областю активно розбудовують аеродром «Лунинець».

 

 

Там ремонтують казарми, склади та інші приміщення, повідомив заступник начальника головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов.

Також триває підготовка об’єктів неподалік кордону з Житомирщиною і Чернігівщиною. До кордонів з Україною звозять зенітно-ракетні дивізіони С-400 та станції радіолокацій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень