20 тисяч «могилізованих» з рф перекинуть у білорусь, - розвідка

Готують місця для розміщення

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

В білорусі готуються розмістити 20 тисяч мобілізованих росіян.

Вони поповнять підрозділи зс рф, вже дислоковані в білорусі. 

В результаті поповнення, співвідношення «досвідчених» та «молодих» військових має скласти 1 до 5, - повідомляє українська розвідка.

Розміщення планується за рахунок вже існуючих військових фондів, цивільних приміщеннь і будівель. Їм передають склади, ангари, приміщення сільськогосподарських підприємств, фермерських господарств, покинуті раніше – збройним силам рб та місцевим радам надали відповідні вказівки.

Коли штат збільшиться, підрозділи будуть використовувати російську військову техніку, що знаходить на складах на території білорусі. 

Також планується посилення за рахунок техніки та озброєння, знятих зі зберігання на території рф. Брак техніки для перевезення особового складу окупаційних військ планується поповнити за рахунок мобілізації цивільних вантажних та легкових автомобілів, -  повідомляють у ГУР.

Також є вказівка правоохоронним органам від влади – допомагати російським військовим мобілізувати росіян, що втекли в білорусь від мобілізації.

Джерело: Головне управління розвідки МО України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень