«Настав час замовкнути зброї»: через рашистів з України виїхало МІЛЬЙОН людей, - ООН

Кількість жертв серед цивільного населення перевищило тисячу громадян

В ООН нарешті вважають, що настав час замовкнути зброї, щоб для багатьох мільйонів громадян всередині України можна було надати гуманітарну допомогу.

З початку вторгнення російських військ з України виїхали мільйон людей. Про це у Twitter повідомив глава агентства ООН у справах біженців Філіппо Гранді.

— Лише за сім днів ми стали свідками виходу мільйона біженців з України до сусідніх країн, - написав він.

Гранді додав, що настав час замовкнути зброї, щоб для багатьох мільйонів всередині України можна було надати гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, за попередніми орієнтовними оцінками ДСНС, росія вбила в Україні вже близько 2 тисяч невинних людей. Серед них і діти.

За останніми даними міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, рашисти забрали життя 16 дітей. Однак після оприлюднення цих цифр, підлі обстріли російськими окупантами житлових будинків, лікарень продовжувались. Тож найпевніше кількість вбитих росією українських дітей може бути більшою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень