Одяг, меблі, іграшки: понад 65 тонн гумдопомоги від іноземних меценатів надійшло на Рівненщину (ФОТО)

Для вразливих категорій населення

26 вантажівок гуманітарної допомоги розділять між вразливими категоріями людей. Така донорська підтримка надійшла зі США, Норвегії, Німеччини та Польщі, повідомляє Рівненська ОДА.

Серед вантажу, зокрема: одяг, взуття, рюкзаки, матраци, кухонне приладдя, дитячі велосипеди, іграшки та тренажери. А також покрівельні матеріали, шафи, тумби, комоди, ліжка та ковдри, які вже були у використанні.

Ця донорська допомога призначена для багатодітних та малозабезпечених сімей, а також освітніх закладів-інтернатів, районних територіальних центрів соціального обслуговування, пансіонатів та інтернатних установ, - зазначила заступниця голови ОДА Людмили Шатковської.

Також за результатами голосування 6 автомобілів визнано гуманітарною допомогою. Їх передадуть людям з інвалідністю та членам сімей померлих осіб з інвалідністю. Відповідне рішення прийняла робоча група з питань гуманітарної допомоги в Рівненській облдержадміністрації.

Наші новини у ТelegramНомер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень