«Насправді я ніколи заміж не хотіла»: 4 українські зіркові пари, які одружилися після народження дітей (ФОТО)

Деякі з них познайомилися на роботі

Одружитися, а тоді народити спільну дитину, або ж навпаки. Вже давно в суспільстві немає обмежень щодо цієї теорії й ці знаменитості це доводять.

Олена і Тарас Тополя

Співачка Alyosha вийшла заміж за фронтмена гурту «Антитіла» Тараса Тополю через три місяці після народження первістка Романа.Тоді вона розповідала, що саме поява на світ хлопчика підштовхнула пару подати документи до РАЦСу.

- Розписалися, щоб у Роми не було проблем у майбутньому. Тепер ми офіційно сім'я. Насправді я ніколи заміж не хотіла, - говорила артистка у 2013 році.

Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Телеведуча познайомилася зі своїм теперішнім чоловіком Єгором Соболєвим, коли була заміжня. Єгор також був одружений і вже мав доньку Алісу.

Коли між ними спалахнули почуття, вони не збиралися розлучатися зі своїми партнерами. Колишній депутат, а нині військовослужбовець планував спочатку виростити дитину, а потім приймати рішення. Однак доля розпорядилася інакше.

У 2005 році Марічка розлучилася з чоловіком. За два роки у неї та Єгора народився син Михайлик. Через рік з'явилася на світ Марійка.

У 2010 році пара відзначила дві значущі події - народження доньки Катерини та офіційне оформлення своїх стосунків.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

На момент знайомства з Арсеном Мірзояном артистка хоч і мала доньку Уляну від попередніх стосунків, але була незаміжня. Арсен же був одружений і мав двох синів.

Обидва довго боролися з почуттями, що нахлинули, але за рік зрозуміли, що не можуть один без одного. Виконавець переїхав у будинок Ніни Матвієнко, і якийсь час пара жила в цивільному шлюбі.

У січні 2016 року у них народилася дочка, названа на честь легендарної бабусі. Офіційне весілля закохані зіграли тільки у червні 2017 року.

Ольга Фреймут і Володимир Локотко

Ніхто й не здогадувався, що головна телевізійна ревізорка країни заміжня і має багато дітей. Усі знали тільки про її старшу доньку Злату, яка народилася від англійця.

Однак на Новому каналі Ольга привернула увагу генерального директора Володимира Локотка. Спочатку вона народила йому сина Валерія, а коли завагітніла вдруге, вони вирішили узаконити свої стосунки.

Це сталося у 2017 році. Закохані просто відвідали РАЦС.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень