В Україні знайшли повністю російськомовну школу: Що відомо

З поміж інших мов, діти обирають російську

В Україні й досі існує російськомовна школа. Цей заклад освіти розташований у Дніпропетровській області, у ньому навчається 44 дитини в 4 класах.

Крім того, в одній зі шкіл Харківщини навчання проводиться двома мовами. У цьому закладі освіти російською мовою навчають 403 дитини, про це повідомляє Інформатор.

Як окремий предмет російська мова вивчається у 3 школах України. А як самостійну дисципліну її обрали 768 учнів, ще 79 дітей вивчають мову окупанта на гуртках.

 

Російська мова як предмет вивчається у 3 школах, тобто у 45 класів. 

До слова, майже 25% українських восьмикласників, складаючи ЗНО у Польщі, обирали російську мову серед усіх інших. Водночас майже 75% обрали  складати іспит з англійської, а 1,2% дітей – з інших мов (французької, іспанської, німецької та італійської). На іспит зареєструвалося понад 11 600 українських школярів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень