В Україні знайшли повністю російськомовну школу: Що відомо

З поміж інших мов, діти обирають російську

В Україні й досі існує російськомовна школа. Цей заклад освіти розташований у Дніпропетровській області, у ньому навчається 44 дитини в 4 класах.

Крім того, в одній зі шкіл Харківщини навчання проводиться двома мовами. У цьому закладі освіти російською мовою навчають 403 дитини, про це повідомляє Інформатор.

Як окремий предмет російська мова вивчається у 3 школах України. А як самостійну дисципліну її обрали 768 учнів, ще 79 дітей вивчають мову окупанта на гуртках.

 

Російська мова як предмет вивчається у 3 школах, тобто у 45 класів. 

До слова, майже 25% українських восьмикласників, складаючи ЗНО у Польщі, обирали російську мову серед усіх інших. Водночас майже 75% обрали  складати іспит з англійської, а 1,2% дітей – з інших мов (французької, іспанської, німецької та італійської). На іспит зареєструвалося понад 11 600 українських школярів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень