Наскільки ви близькі до самотності: Цікавий тест

Цього не знає про вас навіть мама

У цьому психологічному тесті вам потрібно вибрати один з малюнків, щоб зображені на картинці вище. Тоді ви дізнаєтеся, чи загрожує вам самотність.

Мак 1  

Ви – природжений оптиміст і життєрадісна особистість, яка завжди знаходить способи підняти собі настрій та віднайти радість у буденному. Вас оточує чимало близьких людей, тому самотність точно не для вас.

Мак 2  

Ви маєте сильну волю та сміливість, не боїтеся викликів, які можуть похитнути ваш світ. Проте з часом навіть ви відчуєте втому й захочете, щоб поруч була підтримка. Не турбуйтеся, у вашому житті з’явиться людина, яка стане вашою опорою, допомагаючи разом пройти через усі випробування.  

Мак 3  

Ви свідомо обираєте шлях самостійності, розуміючи, що самотність не означає ізоляцію. Ви продовжуватимете жити повноцінним життям: одружитеся, виховаєте дітей, а згодом спостерігатимете за їхнім життям, як вони стають батьками. Після виконання своїх обов’язків і виходу на пенсію ви будете жити так, як мріяли – займаючись улюбленими справами або подорожуючи.

Мак 4  

Ви незалежна і самодостатня людина, яка любить індивідуалізм. Ви цінуєте власний простір і комфортно почуваєтеся наодинці, уникаючи зовнішніх відволікань. Вам важко допустити когось до свого світу, і тому ви обираєте жити життям, у якому самостійність і свобода є головними пріоритетами.

Джерело: Мета

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень