Тест на 1 хвилину: Дізнайтеся, які ваші пріоритети у житті

Що ви бачите на картинці?

На цій картинці одні люди бачать надгризене яблуко, а інші — профілі людей.  А що побачили ви?

Якщо для вас це все-таки яблуко, то це означає, що ви приймаєте речі такими, якими вони є.

Ви повністю задоволені тим, що маєте у житті. Ви завжди можете покластися на своїх близьких, і вони підтримають вас, незважаючи ні на що.

Якщо ж на головній картинці вам вдалося розгледіти профілі, то це означає, що вашим головним життєвим пріоритетом є відносини.

Можливо, ви переживаєте з кимось особливим для вас період невизначеності. Спробуйте обговорити цю проблему разом. Все обов'язково налагодиться.

Цікаво, що ця оптична ілюзія – це версія відомої ілюзії вази Рубіна, яку данський психолог Едгар Рубін (Edgar Rubin) розробив приблизно в 1915 році. Центральним у його зображенні є ваза, а з боків розміщені два профілі людей. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень