Нічого не міняється: рівняни про звільнення Насірова

Мешканці Рівного обговорюють учорашнє звільнення з Лук'янівського СІЗО керівника Державної фіскальної служби України Романа Насірова (на фото)

Як відомо, звільнили його вчора пізно ввечері. Адже дружина Насірова внесла за нього заставу у 100 мільйонів гривень. На підозрюваного у корупції надягнули електронний браслет. 

А ось як на цю подію у соцмережі Фейсбук відреагували мешканці Рівненщини:  

Юрій Дюг Звільненим під заставу корупціонерам електронний браслет треба вішати не на ногу, а на шию. Їм вседно, знімуть і втечуть, як паршиві собаки. А народу хоч шоу буде. Як грати пєсу "Боротьба з корупцією", то грати. І реквізит використовувати правильно. Щоб все натурально було.

Олексій Кривошеєв Кілька днів тому Насіров казав, що не має де взяти 100 мільйонів гривень для внесення застави. А сьогодні його дружина ці 100 мільйонів знайшла і внесла. І тут у мене виникло питання. Глава ДФС мав задекларувати своє майно і заощадження та членів своєї сім'ї. Відповідно й дружини. Якщо ні в нього ні в жінки таких грошей не було, то значить - позичили. Якщо позичили, це теж має бути внесено до електронної декларації із зазначенням кредитора. Якщо не внесли, це ще одна підстава для розслідування НАБУ...

Алла ИвойловаАлла Ивойлова Ну, что ты, Лёша, такой зануда! А может она их у подруги (пардон, невесты) ярого защитника НАБУ Серёжи Лещенко одолжила?

Tanya Zakordonets Ну чисто теоретично... Декларація коли подана була? А жінка коли заставу внесла. Тобто, якщо позичила, то це в наступній декларації має бути внесено, нє?

Ivan Nakonechnyi Норм
Стирив 2000
Штраф 100
Европа

Kateryna Suvorova Жесть! Ничего не меняется:( я бы очень хотела, чтоб хоть дети пожили в нормальной стране... желательно в нашей:)

Dmitry Lazariev Да это меньше 4х миллионов долларов. Разве это много для казнокрада такого уровня?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень