Народились під щасливою зіркою: 4 знаки Зодіаку, які притягують удачу та гроші

Хто у списку щасливчиків?

Рак

Раки безумовно, схильні до багатого і повного життя, оскільки знають, як скористатися своїми неймовірними талантами. Їхній секрет полягає в тому, що вони динамічні, працьовиті, рішучі та економні. У них гостре відчуття бізнесу і справжній дар до підприємництва.

Перепони Раків не лякають, навіть якщо іноді не вистачає впевненості в собі, вони примудряються долати гори. З великим розумом і передбачливістю вони можуть перетворити все, до чого доторкнуться, в золото.

Овен

Важко знайти більш амбітний і більш рішучий знак, ніж Овен. У нього в крові залізна воля. Кожного разу, коли він падає, він встає і йде далі, не задаючи жодних питань. Його кар’єра може легко досягти висот, коли він дає собі час.

Треба сказати, що у Овна є головне достоїнство – його сильний характер. Таким чином, його нічого не лякає, він любить братися за найскладніші і божевільні виклики.

Трудоголіки-Овни можуть працювати по 40 годин на тиждень, займатися багатьма справами одночасно, керувати командою і знаходити час, щоб насолодитися своїми захопленнями.

Терези

Це ще один астрологічний знак, який сильно приваблює багатство. Важко встояти перед чарівністю і розумом цього природженого лідера. Він з’являється з нізвідки, щоб влізти в розмову на зборах, і в підсумку всім керує. Зі спритністю і дипломатичністю Терези здатні втілити в життя найскладніші проекти.

Телець

Якості Тельця незліченні: чесний, вірний, чуйний, прагматичний, надійний, відповідальний. Цей знак Зодіаку дійсно розпещений матінкою-природою. Яким би вимогливим і непоступливим він не був іноді, його аналітичний розум, що б’є через край. Уяву і чудову ділову хватку неможливо не відзначити.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень