На них чекає попередження від ангела-охоронця: Трьом знакам Зодіаку варто бути обережними

Ангел-охоронець має важливе послання для трьох знаків Зодіаку

Рак

Ракам у червні слід бути гранично обережним і виважено приймати будь-які рішення, що впливають на близьких. Якщо представники знаку проігнорують небезпеку, на них чекають серйозні проблеми.

Є багато вказівок на те, що Раки отримають багато попереджень від ангела-охоронця. Ігнорування цих попереджень загрожує фінансовими втратами.

Козоріг

Перше попередження від свого ангела-охоронця Козороги отримають у середині червня. Воно стосуватиметься певної людини з близького оточення. Хтось із тих, кому Козоріг довіряє, має нечисті наміри. Важливо бути уважними, щоб не пропустити ключовий момент і не стати жертвою обману.

 Водолій

Вже за кілька днів Водолії отримають важливе повідомлення від свого ангела-охоронця. На уродженців знаку у другій половині червня чекають серйозні любовні проблеми.

Це буде неприємна та некомфортна ситуація, якої Водолії зможуть уникнути, якщо почнуть вчасно діяти. Зірки вважають, що у цій ситуації з долею краще не грати.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень