«Наробили мерви»: на Рівненщині на священника УПЦ МП наїхали автомобілем (ВІДЕО)

Документи про перехід є, але людей до церкви не пускають

В селі Кам’янка Березнівської громади триває релігійне протистояння – більшість прихожан хочуть приєднати Свято-Михайлівський храм до ПЦУ.

Проти - невелика частина людей на чолі з місцевим священником.

Сьогодні, 9 червня біля храму відбулась сутичка між священником упц мп та громадою. За словами авторки відео Марини Омельчук, люди, що виступають за перехід церкви до ПЦУ, прийшли до храму, побудованого громадою, щоб молитись українською, та їх не впустили священники «з десятьма бабами»:

- Люди хотіли зайти до молитви, на українській мові до церкви. Громада будувала цю церкву. Прийняте рішення про перехід. Є вже документи. І така велика гарна церква, але вона належить москалям, які з десятьма бабами наколотили, наробили мерви.

Прихильники московитської церкви привезли вірян та священників УПЦ МП з інших населених пунктів. Біля храму зав'язалась сутичка. На місці працювали й правоохоронці.

В ході розбірок зав'язалась штовханина, під час якої на ногу священнику наїхав автомобіль. Той у відповідь вдарив машину по лобовому склу. Про це повідомляють Рівненські новини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень