Нардеп хоче зробити місто троянд з райцентру на Рівненщині

Почати висаджувати їх обіцяє вже десь за тиждень, коли закінчаться пленарні засідання у Верховній Раді

Детальніше розповідає депутат Верховної Ради з Рівненщини Олександр Дехтярчук:

Хочу разом з громадськими активістами посадити, троянди повернути в місто Дубно. Це буде перших 200 кущів троянд, які ми хочемо висадити на вулицях Дубна, придбані за мої власні особисті кошти. Це ще одна моя обіцянка, яку я хочу реалізувати.

 

На цю ідею мене наштовхнуло маленьке селище у Полтавській області - Нові Санжари, в якому на 8 тисяч мешканців - 16 тисяч троянд. Мене вони просто вразили. Я подумав, що з чогось треба починати. І вирішив починати з себе.

Олександр Дехтярчук обіцяє садити троянди темно-вишневого кольору, бо, пояснює, вони стійкі до хвороб. Де їх краще купити, ще не вирішив. Втім, має контакти квітникарів з Полтавщини, які готові їх поставити. Також має пропозицію з поставки троянд з Вінниці. Депутат каже, що буде обирати, у кого квіти будуть якісніші.

Також Олександр Дехтярчук закликає долучитися до ідеї з перетворення Дубна на місто троянд місцевих бізнесменів і висадити троянди біля своїх магазинів та офісів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень