У Дубенському управлінні соцзахисту обікрали переселенку (ФОТО)

Про крадіжку жіночої сумочки повідомила до поліції 45-річна жінка

Особу зловмисниці поліцейські встановили менш як за добу.

Заявниця, яка, до речі, є вимушеною переселенкою із Луганської області, займалась оформленням документів. Очікуючи своєї черги, вона поставила свою сумочку на один із стільців і, забувши про неї, зайшла до кабінету спеціаліста. Коли ж заклопотана жінка згадала про речі, сумки з грошима, документами її неповнолітнього сина та особистими речами на загальну суму майже п’ять тисяч гривень уже не було.

Слідчо-оперативна група негайно прибула за викликом. Із-поміж відвідувачів закладу правоохоронці визначили коло осіб, які можуть бути причетним до злочину. І вже менш як за добу поліцейські завітали до 29-річної жительки Дубна, котру обґрунтовано підозрювали у вчиненні злочину. Зловмисниця того дня теж оформляла документи і, запримітивши без нагляду сумку, вирішила «прихопити» з собою. Дубенчанка зізналася, що крадіжку вчинила через безгрошів’я, та повернула поцуплене.

Слідчі вирішують питання про повідомлення зловмисниці про підозру у вчиненні злочину. Їй може загрожувати 3-річне ув’язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень