Напої, які необхідно пити в спеку: принесуть лише користь

Подекуди просто освіжитися буде недостатньо

У спеку недостатньо просто вживати напої, що освіжають. Тим паче більшість звичних нам напоїв реально не можуть впоратися зі спрагою. Насправді нічого вигадувати не потрібно, оскільки існує конкретний перелік корисних здоров'ю напоїв.

Найпріоритетніший напій у спеку – питна вода. Але з огляду на те, що ми при потовиділенні втрачаємо ще й деякі мінеральні речовини, то бажано пити столові мінеральні води.

Цілком придатний для боротьби зі спрагою - квас, домашні лимонади – без цукру, а також неміцний чай, домашні компоти, морси та кисломолочні напої. Останні в певному сенсі можуть частково розв'язувати проблему голоду.

У цьому плані врятують кефір, питний йогурт, натуральний квас. Але головна умова – усі напої не повинні містити цукор.

Що стосується мінеральної води, то вона добре впорається з підтримкою водно-електролітного балансу.

Але важливо розуміти різницю між столовою мінеральною водою та лікувальною водою. Останню використовують виключно за призначенням лікаря.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень