Напився, бо в жінки день народження: водій 51 маршрутки розповів, чому був п'яний (ВІДЕО)

Бо іменини жінки - не привід не прийти на роботу, але відсвяткувати треба

Вчора, 17 серпня, на вулиці Соборній працівники конвойної служби Нацполіції запідозрили, що водій маршрутки, який виїхав на зустрічну, нетверезий. Про це розповіла речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко.

Конвойна служба повідомила про це патрульних та заблокувала рух автобусу I-Van до їх приїзду. Пасажири вийшли з салону ще до приїзду патрульних.

 

51-річний водій пройшов огляд на визначення стану сп'яніння газоаналізатором Alcotest Drager, він показав 3,26 проміле, – зазначила речниця.

При допустимій в Україні нормі у 0,2 проміле показник 3,26 – це перевищення у понад 16 разів. Правоохоронцям водій пояснив, що у його дружини – день народження.

Невдовзі Олександр Третяк повідомив, що місто має намір розірвати договір з перевізником.

Сам підприємець, який обслуговує маршрут, водія пообіцяв звільнити безапеляційно, а наміру влади про розірвання контракту здивувався.

Очільник управління транспорту Іван Фурлет Суспільному розповів: розслідування цього випадку провели і з'ясували: зранку на маршрут водій вийшов тверезий і на справному автобусі.

Водій самовільно на маршруті порушив закон і випив алкоголь. Він буде звільнений і більше здійснювати перевезень у Рівному не буде.

 

Самі перевізники у чатах комунікують, вони з великим осудом відреагували на цю новину. Є список недобросовісних водіїв, яких перевізники не беруть на роботу.

 

Слава Богу, цей список невеликий. Цей водій не характеризувався як схильний до вживання алкоголю.

Перевізник Микола Самчук, у якого працював водій, Суспільному розповів, що перед виїздом його працівника оглядала лікарка і все було в порядку.

Він напився десь на кінцевій. Не уявляю, що йому таке в голову забрело. У мене є свідки-водії, які говорили з ним зранку і він був тверезим.

 

Водія завтра звільню, у нього ж вилучили посвідчення, – сказав перевізник.

Щодо вказівки мера розірвати договір з перевізником, Микола Самчук прокоментував так:

А що мені робити, проситися? Якщо працівник з власної волі нап'ється, то чому звільняти директора?

 

Розірвуть, то розірвуть, вже й так нема кому працювати в Україні, – пояснив перевізник.

Також він додав, що не вважає себе винним, а такий випадок у нього з 1997-го року стався вперше. В Управлінні транспорту міста розповіли, що з перевізником розривати контракт не будуть. Адже водій на початку зміни був оглянутий лікарем та був тверезий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень