Напад альтруїзму – Козорогам, сила та енергія – Левам: гороскоп на 16 березня

А Овнів зорі застерігають від помилок

ОВНИ

Рішення, прийняті цього дня, найімовірніше будуть помилковими. Краще не поспішати, особливо, якщо вам не надто багато відомо про ситуацію.

ТЕЛЬЦІ

Проаналізуйте своє оточення. Якщо нещодавно у вас з'явився новий знайомий, то можете чекати від нього незвичайних вчинків, які можуть змінити ваше життя.

БЛИЗНЯТА

Вас викриють, як тільки ви задумаєте нечесні дії, тому утримайтеся навіть від найменшого обману. До обіду ви можете відчувати певне напруження, бо справ буде багато, а ось вечір буде цікавим і приємним.

РАКИ

День буде вдалим, якщо провести його наодинці. Добре позначаться на організмі фізичні тренування і правильне харчування.

ЛЕВИ

Вам вдасться відчути такий сплеск внутрішньої сили, що вам буде важко себе вгамувати. Як наслідок, можете зарекомендувати себе найкращим співробітником.

ДІВИ

Не варто зосереджуватися виключно на фінансових питаннях, адже жодних проблем найближчим часом виникнути не повинно. Рідні потішать хорошими новинами.

ТЕРЕЗИ

Хтось внесе корективи у ваші плани, але не поспішайте засмучуватися, бо зміни підуть вам на користь і стануть трампліном для розвитку кар'єри.

СКОРПІОНИ

Виконуйте цього дня лише нагальну роботу, адже бажання ні про що не думати візьме верх. Вам давно потрібно розслабитися і відволіктися. Але – без шкоди для роботи.

СТРІЛЬЦІ

Зараз хороший період, щоб внести корективи у своє життя. Навіть невеликі зміни піднімуть настрій і внесуть свіжість.

КОЗОРОГИ

Цього дня вас несподівано почнуть хвилювати проблеми інших більше, ніж свої власні. Потураючи бажанню допомогти, ви ризикуєте завдати шкоди собі.

ВОДОЛІЇ

Не вступайте у конфлікти. Хоча це буде й непросто, бо ви будете дуже дратівливими. Але варто стриматися, оскільки у суперечці програєте саме ви.

РИБИ

Гарний час для вдосконалення. Саме час придумувати нові методи у досягненні мети і цього дня вам вдасться це зробити. 

Зауважимо!  

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень