

Паштет з сала — це універсальна закуска, яку практично неможливо зіпсувати
Намазка з сала — страва проста, проте дуже поживна та смачна. Готують її по-різному: з гострим перцем, з паприкою, з часником, із зеленню, зі шкварками, з в'яленими томатами та навіть з овочами. Ми пропонуємо вашій увазі найсмачніші перевірені рецепти, які вам обов'язково сподобаються.
Сало без шкірки пропускаємо через м'ясорубку або подрібнюємо за допомогою блендера. Якщо у вас немає ні того, ні іншого, можна злегка заморозити основний інгредієнт в морозилці і натерти його на крупній тертці.
В отриману масу додаємо нарізану зелень, пропущений через прес часник, сіль та спеції. Все перемішуємо. Перекладаємо намазку в стерильну банку, закриваємо кришкою та прибираємо в холодильник.
Сало відокремлюємо від шкіри та кілька разів пропускаємо через м'ясорубку.
Зрізану шкіру дрібно нарізаємо і підсмажуємо на сковороді близько 10 хвилин до появи рум'яної скоринки.
В'ялені помідори дрібно нарізаємо.
Додаємо до перекрученого сала шкварки, спеції, подрібнену зелень та в'ялені томати. Перемішуємо масу і зберігаємо в холодильнику в герметично закритому посуді.
Інгредієнти:
свіже сало - 300 г;
копчене сало - 200 г;
копчені ребра - 300 г;
сіль - за смаком;
мелений перець - за смаком;
часник - 2-3 головки;
свіжа зелень - 100 г.
Свіже та копчене сало відокремлюємо від шкіри і перекручуємо за допомогою м'ясорубки. Якщо любите занадто дрібну текстуру паштетів - перекрутіть сало двічі.
Знімаємо м'ясо з копчених ребер і нарізаємо на дрібні шматочки. Ні в якому разі не перекручуйте м'ясо на м'ясорубці, так як в цьому випадку його смак загубиться в паштеті.
Змішуємо шматочки м'яса з перекрученим салом.
Додаємо в намазку сіль, подрібнений часник, спеції і нарізану зелень. Все перемішуємо.
Зберігаємо намазку в холодильнику в щільно закритому посуді.
Радіо Трек: НОВИНИ
З Польщі депортували 70 українців: усіх негайно відправили додому
Трюк покоївок: 2 шт у воду – і решітка плити сяє, як нова
Мобілізація в Україні: кому треба з'явитися в ТЦК навіть без повістки з 1 травня?
Третя хвиля весняних заморозків: Чи буде Україна з фруктами?
Багато вікон, величезна тераса: де живе зірка 1+1 Наталія Мосейчук ФОТО)
Сирна запіканка: несподіваний інгредієнт замість борошна чи манки, який змінить її смак
Чому джинси потрібно замочувати у оцті: результат здивує багатьох
Суцільна хімія: які продукти в СРСР були найшкідливішими
Чому не можна зливати рідину з банок із горошком: відповідь вас здивує
Королівський «Олів'є»: новий інгредієнт традиційного салату, який змінює смак на краще
У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО Власник може звертатися за номером: +380972381545
Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774